RABO Clubsupport

Dank aan alle supporters van de grote club actie, onderstaand bericht ontvangen vanuit de RABO bank!

Rabo ClubSupport

Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving
 

Beste relatie,

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving.

Leden van Hollandse IJssel hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Bedankt voor jullie deelname aan Rabo ClubSupport!
 
Naam: DWR
Bestedingsdoel: gratis kopje koffie bij alle toertochten
Bedrag: € 205,28

De volledige uitslag vind je terug op onze website. Hier vind je ook de videoboodschap van onze Rabo ClubSupport ambassadeurs Erben Wennemars, Amara van Elst en Chaimae Fadis.
Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.


 
Wist je dat
Je de hulp van Rabo ClubSupport het hele jaar door in kunt schakelen? Elke sport- of cultuurvereniging heeft zijn eigen doelen en ambities. Wil je de club verduurzamen, meer sponsors werven of een veilig sportklimaat creëren? Met Rabo ClubSupport bieden we ondersteuning op maat om de ambities van jouw vereniging waar te maken. Dit doen we in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst).

Kijk op Verenigingsondersteuning – Rabobank voor meer informatie.

We ook een samenwerking hebben met het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Door de aanhoudende inflatie en dalende koopkracht raken steeds meer gezinnen in financiële problemen.
Deze gezinnen hebben daardoor moeite om de sport- of cultuurclub van hun kinderen te betalen. Op dit moment kunnen zo’n 2 à 3 kinderen per klas niet op voetbal, streetdance, judo of muziekles en de verwachting is dat dit aantal toeneemt. Met de campagne Kies een club willen wij clubs en ouders laten weten dat zij kunnen helpen door het lidmaatschap van een club te betalen. Door via kieseenclub.nl contact met het Jeugdfonds op te nemen, brengen zij deze ouders in contact met een intermediair (zoals leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of wijkteam) die een sport- of cultuuraanvraag kan doen.

Wij wensen DWR veel succes bij de realisatie van het bestedingsdoel.

Met vriendelijke groet,

Directeur coöperatieve Rabobank
Judith Cok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *