Plassentocht 2021

De laatste tourtocht van 2021, de Plassentocht gaat door (onder voorbehoud). Het verhaal en de routes zijn geheel vernieuwd. Kijk snel op de speciale pagina, deze tourtocht staat open voor leden en gasten!

Geuzensloot Vinkeveen

De start is bij de drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel, maar om drukte te voorkomen zijn de tijden voor de verschillenden afstanden NIET overlappend. Kijk dus goed welke afstand je wilt rijden en kom op de juiste tijd. Maak zoveel mogelijk gebruik van voorinschrijving. Dit voorkomt ook weer extra drukte bij de start. Ook leden kunnen zich vooraf inschrijven (gratis). Als tocht onverhoopt niet doorgaat krijg je inschrijfgeld geretourneerd.

Sunset Zegerplas

Voor meer informatie kijk op onze pagina Plassentocht of op Fietssport.

  • 128km Inschrijven 9:00 Vertrek 9:20
  • 88km Inschrijven 9:30 Vertrek 9:50
  • 50km Inschrijven 10:00 Vertrek 10:20

Kom niet vroeger naar de start en vertrek op tijd! Maak zoveel mogelijk gebruik van Voorinschrijving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *