Biesboschtocht 2021

De 2021 editie van de Biesboschtocht gaat door (onder voorbehoud). Eindelijk na vele tochten die helaas niet door konden gaan is het eindelijk zover, de eerste tourtocht die weer open gaat voor leden en gasten!

Brabantse Biesbosch

De start is bij VV de Alblas, maar om drukte te voorkomen zijn de tijden voor de verschillenden afstanden NIET overlappend. Kijk dus goed welke afstand je wilt rijden en kom op de juiste tijd. Vanaf 4 augustus is de voorinschrijving (Fietssport.nl) open, maak hier zoveel mogelijk gebruik van. Dit voorkomt ook weer extra drukte bij de start. Ook leden kunnen zich vooraf inschrijven (gratis). Als tocht onverhoopt niet doorgaat krijg je inschrijfgeld geretourneerd.

Brabantse Biesbosch

Voor meer informatie kijk op onze pagina Biesboschtocht of op Fietssport.

  • 160km Inschrijven 8:15 Vertrek 8:30
  • 125km Inschrijven 8:40 Vertrek 9:00
  • 75km Inschrijven 9:10 Vertrek 9:30
  • 45km Inschrijven 9:40 Vertrek 10:00

Kom niet vroeger naar de start en vertrek op tijd! Maak zoveel mogelijk gebruik van Voorinschrijving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *