Biesboschtocht 2020

Er wordt weer volop gefietst binnen de versoepelde regels van de NFTU en we maken het er met elkaar maar het beste van. Het blijft echter voor ons een onmogelijke opgave om bij de startpunten en koffiepunten van de nog komende Biesboschtocht en Plassentocht de 1,5 m regel te garanderen. Daar zijn de aantallen van meer dan 100 personen gewoon te groot voor.

Biesbosch

Maar we hebben een alternatief. Afgesproken is om zowel de 45km tocht als de 75 km tocht van de Biesboschtocht dit jaar in knooppuntbeschrijving aan de leden van De Waardrenner aan te bieden, zodat zij individueel of in een groepje op eigen gelegenheid de tocht kunnen
gaan rijden. Ook zal er van alle afstanden van de Biesboschtocht dus de 45 km, 75 km, de 125 km en de 160 km een track beschikbaar komen op onze webpagina. De tochtbeschrijvingen en tracks zullen beginnen aan de Kinderdijkse kant van het veer bij Krimpen aan de Lek. Daar is geen mondkapje verplicht. Maar de 75 km, de 125 km en de 160 km varen ook over bij de kop van het land en daar is wel een mondkapje verplicht. (opdracht veiligheidsregio)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *