Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2020

29 januari 2020 is de wedstrijd verreden van de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee. De winnaar bij de dames: Laura van Ramshorst, en bij de heren: Frank Vreugdenhil. Naast de wedstrijdversie zijn er ook verschillende toertocht versies van de alternatieve elfstedentocht.

Gisteren, 28 januari 2020, is de 3e alternatieve elfstedentocht toerversie verreden, twee Waardrenners hebben hieraan deelgenomen, Jaap en Karel. De 200 kilometer lange tocht werd door Jaap afgelegd in 10 uur en 54 minuten, Karel heeft deze monster schaatstocht afgelegd in 10 uur en 1 minuut.

Heren Waardrenners, proficiat met deze geweldige prestatie!

Voor meer informatie, uitslagen, foto’s, webcams en live streams klik op Weissensee

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Ernst schreef:

    Mannen, ik ben trots op jullie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *