Nieuwjaars receptie 2020 geslaagd

Welkom 2020

Afgelopen zaterdag 11 januari 2020 is in Restaurant de Loet de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gevierd. De opkomst was zeer groot, nieuwe locatie en veel nieuw publiek! Wim en Gaby van Restaurant de Loet hebben zeer hun best gedaan om het iedereen aan niets te laten ontbreken.

Na een heerlijk kopje koffie met lekker gebakje kwamen de hapjes en de drankjes, een bruine fruitschaal, maar ook een heerlijk en gezonde schotel, met diverse heerlijke hapjes.

Na een welkomswoord van Paul was het tijd voor de prijsuitreikingen, maar eerst werden de organisatoren van de sterritten nog even in het zonnetje gezet, helaas was dit het laatste jaar. Daarna de bekers voor de kilometervreters, iedereen die zijn/haar toerboekje netjes had ingevuld dingde mee voor de grote prijzen! Nummer 1 bij de dames is geworden Carla van Boheemen, en bij de heren Herman Dam. Voor een volledige uitslag klik op onderstaande knop.

De foto’s van de Nieuwjaarsreceptie 2020, zoals altijd genomen door Herman Visser zijn reeds te bekijken, kijk in het menu “informatie –> foto’s” of klik op deze LINK

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Dineke smit schreef:

    Zeer gezellige receptie. Dit jaar uitstekend verzorgd. Mijn complimenten voor het organiseren. Heel veel vrouwen van de fietsmaatjes gesproken. Erg gezellig. Bedankt bestuur.. leuk dat Han en vrouw er ook waren . Super gezellig. V
    Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *