Zesdaagse in Ahoy

on

Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar is de Wooning Zesdaagse. Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma!

Alle leden van TC de Waardrenner hebben kaarten gekregen voor de slotavond op 7 januari 2020. Kunt U niet zolang wachten? Of wilt U meer weten over dit prachtige evenement, kijk dan op de Website, of klik onderaan pagina voor de online Brochure.

Weer een nieuw baanrecord dit jaar of net niet? De baan is 200 meter lang, en erg snel!

Ook Rijnmond Sport heeft veel actuele informatie over de Zesdaagse, kijk ook LIVE!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *