Rabo Clubsupport Groot Succes

on

Leden van TC de Waardrenner met een Rabobankrekening hebben hun stem uitgebracht, dit na een oproep van de penningmeester, Ina de Jong. De uitslag is bekend, deze stemmen hebben het geweldige bedrag van €454,55 opgeleverd. Namens de Penningmeester, bedankt voor jullie stem voor de Raboclubkasactie.

Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

De stemmen zijn geteld, klik op deze LINK voor alle resultaten per deelnemende club of vereniging. Wij wensen alle clubs en verenigingen veel succes met het realiseren van de mooie bestedingsdoelen! Of ga direct naar het resultaat van TC de Waardrenner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *