Succesvolle Hollandse IJssel in Beweging

De secretaris van TC de Waardrenner schrijft het volgende: Dank aan alle leden die hebben meegedaan, jullie hebben totaal €328,50 bij elkaar gefietst en gelopen, dus weer een mooie aanvulling voor onze kas. Het maximum te verdienen bedrag per vereniging was €750,- Volgend jaar gaan we voor het maximum 🙂

Krimpenerwaard
Dit jaar bieden wij in samenwerking met TC de Waardrenner en Bureau Mens & Groen twee mooie fietstochten en een wandeltocht door de Krimpenerwaard aan. Voor de kinderen organiseren wij ook dit jaar weer een avontuurlijke kinderroute en een stoere Survivaltocht in het Loetbos. Kinderen kunnen zelf of met hun ouders aan deze tochten meedoen.

Gouwestreek
In Gouwestreek zetten we samen met GRTC Excelsior 3 mooie fietsroutes (2 x 30 km en een wielrenroute) uit. De leden van elke stichting of vereniging in Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen en Reeuwijk kunnen meefietsen en geld verdienen voor de club. Ook andere belangstellenden kunnen natuurlijk voor de club van hun keuze meefietsen. Een sportief en gezellig initiatief!

Wat wordt er van je verwacht?
Voor elke deelnemer die de hele route aflegt stort Rabobank Hollandse IJssel een bedrag op de verenigingsrekening. De wielrenroute levert € 10,- op, de fietsroute € 5,- en de wandelroute, kinderroute en survivaltocht leveren € 3,50 op.

Denkt U bij het lezen van Hollandse IJssel, moet dat niet met SCH? KLIK dan HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *