Biesboschtocht 2019

De Zwaan Schoonrewoerd

Zaterdag aanstaande 7 september 2019 is het eindelijk zover, de jaarlijkse Biesboschtocht. Naast natuurlijk de Biesbosch worden dit jaar ook de Lek & Linge niet vergeten, prachtig stukje natuur met geweldig natuurschoon. Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en natuurlijk aan het eind de Biesbosch. Na het vertrek bij VV de Alblas in Alblasserdam gaan we koffie drinken in de Zwaan (125/160km) in Schoonrewoerd, of bij de Natuur en Vogelwacht in Wijngaarden (45/75km).

Momenteel zijn de weersvoorspellingen nog niet optimaal, maar net zoals de afgelopen dagen zal het af en toe een bui zijn, met tussendoor gelukkig ook opklaringen en een beetje zon. Laat U niet weerhouden door een spatje regen, neem een regenjasje mee, wisselen van afstand is overigens ook altijd mogelijk! Aan ons zal het zeker niet liggen!

Kijk voor meer informatie op de Biesboschtocht 2019. Via deze link kunt U ook naar Fietssport, waar U de routes kunt downloaden als GPX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *