Rabo Rondje Krimpenerwaard 2019

Aanstaande 6 juli vanaf 8.30 uur is er weer het jaarlijkse Rondje Krimpenerwaard vanuit Eetcafe Plus Breeka. Klik HIER voor het volledige verhaal en aanvullende informatie.

In samenwerking met sponsors Rabobank en bouwbedrijf Van Wijnen. Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 45, 75 of 125 km. Er kan individueel of in groepen met voorrijders worden gefietst. Deelnemen kan op de fiets, maar ook op de step of op skates. De route gaat langs de mooiste plekjes van de Krimpenerwaard. Alle routes zijn uitgepijld. Voor vertrek ontvangen deelnemers een gratis kopje koffie of thee. Zij kunnen ook een gokje wagen door de gemiddelde snelheid te schatten. Bij terugkomst wordt de tijd berekend en degene die het dichts bij de opgegeven snelheid is, wint een prijs!

Al een beetje nieuwsgierig geworden? Kijk snel op de volgende Link.

Voorproefje? Kijk vooral naar de geweldige plaatjes, maar fiets nog liever gezellig met ons mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *