Flierefluiters een Succes!

on

Afgelopen zaterdag is de jaarlijkse Flierefluiterstocht een groot succes geworden. Veel mensen hadden zich via de website Fietssport al ingeschreven. Ook hebben bijna 90 mensen de Flierefluiterstocht als favoriet aangemerkt! Heeft U zich vooringeschreven, of heeft U zich met SCAN&GO ingeschreven, dan ontvangt U binnenkort een mail van Fietssport (NTFU) om uw mening te geven, doe dat vooral, geef aan wat U leuk vond en vooral ook wat U liever anders of beter zou zien, opbouwende kritiek is natuurlijk altijd welkom.

Nabij Zonneweelde Noordwijkerhout

De weersvoorspellingen waren de hele week al goed, zaterdag zou droog blijven en zelfs de zon zou zich laten zien. Bij het vertrek was het nog prima weer, wel behoorlijk bewolkt maar in ieder geval droog. Gedurende de ochtend was het aan de kust dermate vochtig dat het aanvoelde als een beetje miezer. Temperatuur was nog niet zo hoog, een enkeling reed met korte broek, maar de meesten hadden toch voor lang/lang gekozen. Na de eerste koffiestop werd het gaandeweg toch steeds beter, en warempel kwam aan het eind van de middag het zonnetje nog tevoorschijn, en de temperatuur werd enigzins lekker.

Regen is over, en de weg is weer droog!

Onderweg behoorlijk veel lekke banden, in de 175km groep wel 6! Zoveel lekke banden geeft toch wel wat vertraging, zeker met zo een grote groep is het risico groot. Iedereen was in goede stemming, het was inmiddels droog geworden, dus af en toe een korte pauze was niet zo heel erg. Hieronder een kleine foto galerij met foto’s gemaakt onderweg, bijdragen van meerdere mensen. Voor Foto’s gemaakt bij de start door Herman Visser klik HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *