1 week tot Flierefluiters

on

Vanaf vandaag is het nog maar 1 week tot de jaarlijkse Flierefluiterstocht vanaf restaurant ’t Hooghe Water in Capelle aan den IJssel. De GPX bestanden zijn vanaf NU beschikbaar op de website Fietssport. Inschrijven is nu ook al mogelijk, wederom via de website van de NTFU.

Een Flierefluiter is iemand die zonder zorgen door het leven gaat, en dat is nu precies de bedoeling! Kom gezellig naar Capelle aan den IJssel, en rij mee met de groep. Liever alleen? Geen enkel probleem natuurlijk, download de GPX en ga van start.

Schrijf NU in en download de GPX, tot volgende week zaterdag!

Kies wel de juiste afstand, 4 afstanden mogelijk, 45, 75, 125 en 175 kilometer!

Voor meer informatie zie Tourtochten -> Flierefluiterstocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *