Wisselstrook wordt weer Fietspad

on

Recent onderzoek, de Verkeers en Vervoersvisie, heeft uitgewezen dat het huidige fietspad op de Algerabrug in Krimpen aan den IJssel te gevaarlijk is voor tweerichtingsverkeer. Op korte termijn zullen de beide verkeersstromen dus moeten worden gescheiden.

Enkele jaren geleden is het fietspad aan de rechterzijde van de Algerabrug omgevormd tot de zogenaamde “wisselstrook”. Echter diverse partijen, waaronder vele fietsclubs, hebben er op aangedrongen om deze situatie zo snel mogelijk weer in de oude situatie te brengen, wat de veiligheid van de fietsers ten goede zal komen.

Begin volgende week zal de “wisselstrook” weer als fietspad in ere worden hersteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *